Adalar restaurant otomasyon sistemi ile beklentilerinizi en iyi şekilde karşılayın, müşterilerinizle olan ilişkileriniz daha sağlıklı hale gelsin.

İstanbul’un en güzide mekânları arasında yer alan Adalar, tarihi geçmişi ve berrak ortamı ile yerli ve yabancıların dikkatini üzerine çeken yerlerdir. Yaz aylarında özellikle kafeterya ve restaurantlarında boş yer bulmak neredeyse imkânsız hale gelmektedir. Bu da restoran sahiplerinin yeni çözümler konusunda değerlendirme yapmalarını gerektirmektedir. Restaurant otomasyon sistemi, bu konuda en iyi çözümleri sunan bir uygulama veya alternatif seçenek olarak değerlendirilebilir.

Adalar Restaurant Otomasyon Sistemi

Restoran otomasyon sistemi Adalar

Tarihi güzelliği, denizin masmavi dokusu ve İstanbul’da hoş zamanların adresi Adalar’da hizmet veren restoran sahiplerinin işini kolaylaştırıyoruz. Sistemlerimiz, son derece kullanışlı ve müşterilerin ihtiyacını karşılamaya yönelik hazırlandığı için kolaylıkla işlemleri halledebilir, ihtiyaçları kolay bir şekilde karşılayarak müşteri memnuniyetini sağlayabilirsiniz. Restoran otomasyon sistemi Adalar hizmetlerimizde, kısa sürede kurulum gerçekleştiren uzman ekibimizle destek vermekteyiz. Kurulum, kurulum sonrası eğitim ve kurulum sonrası destek hizmetlerimizle müşterilerimizi memnun etmeye Timeout Bilişim farkıyla devam ediyoruz.

Adalar Restaurant Otomasyon Sistemi

Restaurant otomasyon sistemi ile kolaylıkları yakalayın

İstanbul’un tamamına hizmet verdiğimiz firmamızda, müşterilerimizin memnuniyetini sağlamak için genel piyasa incelemesi yapıyor ve en uygun fiyatları müşterilerimize sunuyoruz. Tek ekranda adisyon takibi yapabilme, masa düzenini oluşturma, görsel ekleme bölümü ile müşterilerinize daha kaliteli şekilde hitap edebilme özelliği gibi pek çok özelliği bir arada sunan restaurant otomasyon sistemi sayesinde işlerinizin daha hızlı ve seri şekilde halledildiğini göreceksiniz.

Adalar Restaurant Otomasyon Sistemi

AKINSOFT Wolvox Restoran programı ile müşterilerimizin daha kaliteli işlem yapmasına olanak tanıdığımız firmamız ile beklentilerinizi en iyi şekilde çözüme ulaştıracak müşterilerinizin memnun kalmalarını sağlayacaksınız. Adalar restoran otomasyon sistemi hizmetlerimizden yararlanmak için yapmanız gereken tek şey iletişim numaramızdan firmamıza ulaşmak olacak.

Program özellikleri

Hızlı çözümlerin sunulduğu AKINSOFT Wolvox Restoran programı ile ilgili tüm özellikleri görmek için ilgili sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. Restoranınızda işlerinizin daha hızlı yürümesi için kullanabileceğiniz özel program sayesinde daha mutlu ve memnun müşteri kitlesine ulaşacaksınız. Sizin için en iyisini düşünen Timeout Bilişim ile kazanan siz olacaksınız.

Adalar Restaurant Otomasyon Sistemi

Restaurant otomasyon sistemi fiyatları

Alanında uzun zamanların deneyim ve tecrübesine sahip olan bilişim firmamız, tüm fiyatlarında en uygun seçenekleri müşterilerine sunarak kazançlı çıkmalarını sağlamaktadır. Aradığınız en ucuz restaurant otomasyon sistemi fiyatları için firmamız ile iletişime geçebilirsiniz.