Barkod sistemleri, işletmelerin işini kolaylaştırmada, stok takibini yapmada ve kayıp, kaçak ürünlerin önüne geçmede kullanılabilen son derece kullanışlı sistemlerdir.

İşletmelerde sık yaşanan kaçak mal sorunu, barkod ile takip edilmediğinden kaynaklanmaktadır. Deposu olan mağazalar, geniş ürün yelpazesine sahip olan alışveriş merkezleri ve envanter bakımından zengin olan işyerlerinde sistematik bir çalışma yapıldığında kesinlikle bu tip sorunlar yaşanmamaktadır. Teknolojinin işletmeler için sunduğu kolaylıklar arasında yer alan barkod sistemleri ile tüm bu sıkıntıların önüne geçilebilmektedir. Her sektöre özel sistemin kurulduğu günümüzde, işlerinizi daha rahat şekilde yapabilmenin keyfini yakalayabilirsiniz.

Barkod sistemleri

Kuruyemiş barkod sistemi:

Kuruyemiş barkod sistemi, ürün bakımından çok fazla ürün sayısına sahip olan işletmelerin kullanabilecekleri harika bir sistemdir. Sistemin kolay kullanılır özelliklere sahip olması, özel bir eğitim gerektirmemesi gibi özellikleri sayesinde kısa sürede işletmenizi kontrol altına alabilirsiniz. Stok güncelleme, stok takibi gibi işlemleri kolaylıkla sağlayan sistem, el terminalleri ve PC POS ile entegreli çalışmaktadır.

Barkod sistemleri

Kozmetik Barkod sistemi:

Kozmetikçilerin en büyük sıkıntısı ürün sayılarının fazla olmasından dolayı takibini gerçekleştirememeleri sorunudur. Bazen binlerin üzerinde sayılarla ifade edilebilen ürünlerin kontrolünü kolay şekilde sağlamak için yapılması gereken en güzel işlerden biri kozmetik barkod sistemi kullanmak olacaktır. Sistem, bir hayli geniş özelliklere sahip ve kolay kullanım avantajlarına sahiptir.

Barkod sistemleri

Depo Barkod sistemi:

Büyük işletmelerin ürünlerini sergilemelerinin yanında bir de depolarının bulunması, buralarda kontrolü doğru şekilde sağlamalarını gerektirmektedir. Depo barkod sistemi ile bu işlemleri kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz. El terminalleri ile ürünlerin stoklarını sayabilir, bilgisayara kolaylıkla aktarabilirsiniz. Birden fazla depo sayısına sahip olan işletmeler için mükemmel çözüm sunan sistem ile işlerinizi kolaylıkla gözetim altında tutabilirsiniz.

Barkod sistemleri

Manav barkod sistemi:

Manav barkod sistemi, günlük ihtiyaçların en çok karşılandığı manav ve bu tür hizmet sunan işletmeler için en mükemmel çözümleri sunmaktadır. Başarılı bir sistem olması, kullanım açısından herhangi bir zorluğun olmaması gibi önemli detayları sayesinde beklentilerinizi kolaylıkla karşılayabilirsiniz.

barkod sistemleri

Hizmet alanında en iyi sonuçları müşterilerimize en uygun fiyatlarla sunmaya devam ettiğimiz Timeout Bilişim ile beklediğinizden çok daha fazlasına sahip olacaksınız. Barkod sistemleri hakkında detaylı bilgi almak ve sipariş vermek için iletişim numaramızdan ulaşabilirsiniz.