Beşiktaş restaurant otomasyon sistemi sayesinde müşterilerinizin memnuniyetini en iyi şekilde sağlayarak işlerin hacmini arttırabilirsiniz.

Restoran & Cafe-Bar & Sosyal Tesis ya da Kulüp işletmeleri gibi masa ve adisyon düzeni isteyen tüm alanlarda kullanılabilen restaurant otomasyon sistemi ile hızlı ve daha kısa sürede müşterilerinize hitap edebilirsiniz. Siparişleri takip etme, stok ve ciroların izlenmesi, mutfak iş emirlerini düzene sokma, adisyon sistemi, telefon çağrıları ve kasa hareketlerini takip edebilme gibi pek çok özelliği bulunan restoran otomasyonu, işletmenizin daha hızlı hareket ederek müşterilerinizin memnun kalmasını sağlayacaktır.

Beşiktaş Restaurant Otomasyon Sistemi

Modern bir yüz, modern işletme

Restoran, cafe, bar, sosyal tesis gibi alanlarda görüntü ve hizmet kalitesi en önemli detaydır. Sadece görsel olarak tasarıma önem verilmesi, tek başına bir işletmenin kaliteli ve elit olduğunu göstermeye yetmez. Aynı zamanda müşterilere hitap edilen kasa bölümlerinde ve müşterinin siparişleri bölümünde de dikkatli şekilde bazı değişikliklere gidilmesi gerekir. Beşiktaş restaurant otomasyon sistemi, bu alanda değerlendirebileceğiniz ve özellikleri ile müşterilerinizi memnun edebileceğiniz bir sistemdir. AKINSOFT’un kaliteli ve kullanıcı dostu olarak tasarladığı AKINSOFT restoran otomasyon sistemi, kullanıcılarına kolaylık sağlamak amacıyla sürekli geliştirilmeye ve yenilenmeye devam ediyor.

Beşiktaş Restaurant Otomasyon Sistemi

Kolay kullanım özellikleri

Dokunmatik bilgisayar ile entegre edilen restaurant otomasyon sistemi, kolay kullanım özellikleri sayesinde, beklentileri en iyi şekilde karşılamaktadır. “Sürükle-bırak” teknolojisi sayesinde masa düzenini oluşturma, mutfak emirlerini düzene sokma, siparişleri ilgili birime aktarma, müşteri hesabını kesme gibi tüm işlemleri zorlanmadan kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz.

Beşiktaş Restaurant Otomasyon Sistemi

Ödemelerde kolaylık

Restoran otomasyon sistemi, yukarıda anlattığımız özelliklere ek olarak ödemelerde de kolaylık sağlayacak bir şekilde hazırlanmıştır. Kredi kartı, nakit ödeme, ticket ile ödeme gibi seçenekleri kullanıcısına sunan otomasyon sistemi, aynı zamanda ödemeleri “Alman usulü” denen şekilde parça halinde de verebilmektedir.

Beşiktaş Restaurant Otomasyon Sistemi

Stoklarınızı takip edin

Bir işletmede e önemli detay, muhasebe bölümüdür. Stokların incelenmesi, cari işlemlerin takip edilmesi gibi önemli alanlarda son derece kolay hizmetler sunan AKINSOFT Wolvox restoran programı sistemi, beklediğinizin en iyi sonuçlarına ulaşmak için değerlendirebileceğiniz özel bir sistemdir. Timeout Bilişim ile irtibata geçerek kurulum, kurulum sonrası destek ve diğer konular hakkında en detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.